Хоме > Тетрис Цлассиц
Тетрис Цлассиц

Леве и десне стрелице за кретање комад горе и доле да се ротира, простор да убрза порекла....

Све игре
Тетрис-класик
лове : 43
мрзе : 32
гласова : 75
9