Дома > Флеш тетрис игра со бебе
Флеш тетрис игра со бебе

Магацинот на блокови што е можно побрзо. Играј со стрелките на тастатурата: и во просторијата и да се сврти лево и десно да ја води Унијата.

Сите игри
Flash-tetris-игра-со-бебе
сакам : 6
мразам : 12
гласови : 18
9