Дома > Тетрис со чаши
Тетрис со чаши

Користете го глувчето за да се откажат од ампули, и да формираат редови и колони од три или повеќе чаши со иста боја.

Сите игри
тетрис-со-чаши
сакам : 54
мразам : 23
гласови : 77
9