Дома > Тетрис игра со Sonic
Тетрис игра со Sonic

Соберете блокови заедно за да формираат линии. Внимавајте за летање објекти кои може да го уништи зградата со гранати.

Сите игри
тетрис-игра-со-sonic
сакам : 16
мразам : 13
гласови : 29
9