Дома > Тетрис игра со чудовишта
Тетрис игра со чудовишта

Комбинирајте три идентични чудовишта, и освои екстра поени.

Сите игри
тетрис-игра-со-чудовишта
сакам : 13
мразам : 8
гласови : 21
9