Дома > Тетрис игра со зестрогонец
Тетрис игра со зестрогонец

Игра како злато во оваа игра на тетрис. Направи го блокира исчезне со кликнување на блокови од два идентични коцки. Ќе успее да влезе во рудникот.

Сите игри
тетрис-игра-со-злато-азил
сакам : 157
мразам : 47
гласови : 204
9