Дома > Игра тетрис со Коко
Игра тетрис со Коко

Користете ги стрелките за директна блок во облик на карактер, и да хоризонтални линии.

Сите игри
тетрис-игра-со-Коко
сакам : 2
мразам : 3
гласови : 5
9