Дома > Повеќе игра тетрис
Повеќе игра тетрис

Истовремено игра три тетрис игри. Стрелките да се движат предмети, X и Z за да ги ротира, и простор за промена на играта табла

Сите игри
тетрис-игра-повеќе
сакам : 19
мразам : 11
гласови : 30
9