Дома > Експлозивни тетрис игра
Експлозивни тетрис игра

Користете експлозиви вграден во блокови со притискање на тастерот space, тоа ќе се елиминираат до блок.

Сите игри
тетрис-игра-експлозивни
сакам : 7
мразам : 11
гласови : 18
9