Дома > Флеш тетрис со овошје смеса
Флеш тетрис со овошје смеса

Распоредот на овошје така што да формираат целосно хоризонтални линии.

Сите игри
тетрис-блиц-со-мешавина-на-овошје
сакам : 63
мразам : 30
гласови : 93
9