Дома > Класичен тетрис игра
Класичен тетрис игра

Во оваа игра тетрис, изберете нивото на тежина и направи на најдобар можен резултат.

Сите игри
класичен-тетрис-игра
сакам : 75
мразам : 67
гласови : 142
9