Дома > Слободен тетрис игра со жаба
Слободен тетрис игра со жаба

Направи го блокира исчезне со кликнување на најмалку три парчиња од иста боја.

Сите игри
без-тетрис-игра-со-жаба
сакам : 9
мразам : 6
гласови : 15
9