Дома > Тетрис Phineas и Ferb
Тетрис Phineas и Ferb

Шатори на игра на тетрис со познати цртани ликови, Phineas и Ferb!
Игра со стрелките на тастатурата да се движат и ротирање бројки тетрис

Сите игри
Тетрис-phineas-и-ferb
сакам : 9
мразам : 3
гласови : 12
9