Дома > Флеш Тетрис играта
Флеш Тетрис играта

Одговара на форми заедно. Играта дека си игра со стрелките на тастатурата.

Сите игри
Тетрис-флеш-игра-2
сакам : 75
мразам : 44
гласови : 119
9