Дома > Тетрис кула зграда
Тетрис кула зграда

Распоредот на парчиња стратешки за изградба на највисоката кула е можно. Користете ги стрелките.

Сите игри
Тетрис-кула-изградба
сакам : 62
мразам : 21
гласови : 83
9