Дома > Пони тетрис игра
Пони тетрис игра

Соберат блокови да се формира целосна линии и да ги снема.
Игра со користење на копчињата со стрелки.

Сите игри
Пони-тетрис-игра
сакам : 10
мразам : 6
гласови : 16
9