Дома > Марио тетрис игра
Марио тетрис игра

Игра на тетрис со ликот на Марио. Целта е да се направи совршен линии преку тастатура стрелките на тастатурата.

Сите игри
Марио-тетрис-игра
сакам : 15
мразам : 14
гласови : 29
9