Història de Tetris

Tetris és el terme utilitzat per designar el videojoc original de disseny rus Alexey Pajitnov el 1984.

Es va crear la primera versió de Tetris en Elektronika60, un equip soviètic.

Aquest joc s\x26#39;ha convertit en un dels més populars en el món, és considerat un dels grans clàssics de la història dels videojocs, així com Pong o Pac-Man.

Es juga amb una o més regles relativament simples, però requereix habilitat i intel · ligència.


PECES.

Peces de Tetris, en què el joc es deia \x26quot;tetrominoes\x26quot;. Hi ha set formes diferents, tots ells basats en un conjunt de quatre places (com la paraula \x26quot;Tetris\x26quot; ve del prefix grec \x26quot;tetra\x26quot; significa \x26quot;quatre\x26quot;)

Els set parts són les següents.:.


IMATGE.


En teoria, cada tetromino té un color propi, com es mostra a dalt. Alguns jugadors es refereixen a parts només per aquest detall. No obstant això, el color de les peces pot variar d\x26#39;una versió a una altra tetris.


EVOLUCIÓ ....

El joc va ser llançat a Europa i Estats Units a partir de 1987. L\x26#39;èxit és immediat i segueix creixent.

De fet, Tetris va tenir el privilegi de ser el \x26quot;Millor Electrònica Joc del Mes\x26quot; el 1997, el joc més venut a l\x26#39;iPod al gener de 2007, el joc més venut de tots els temps amb més de 100 milions descarregar al mòbil el 2010 ... entre d\x26#39;altres.


AVUI ... UP.

Després dels seus humils inicis a Rússia, Tetris s\x26#39;ha convertit en un fenomen global adequat per a persones de totes les edats a tot el món.

Per això Tetris Alexey Pajitnov i el seu creador han estat el recipient de nombrosos premis i distincions.
També, per la seva singular aleatorietat però senzill, Tetris és un joc de trencaclosques que el major èxit de tots els temps amb més de 60 milions de jugadors!.

Així que deixa\x26#39;t portar per davant i tractar de convèncer als nostres jocs de Tetris. ELS NOSTRES JOCS TETRIS