Shtëpi > Flash lojë Tetris
Flash lojë Tetris

Përdorni arrow çelësat për të drejtuar copa, dhe spacebar në formë të rrotës tyre.

Të gjitha lojrat
Tetris-loje-flash
Dashuri : 26
Urrej : 10
Vota : 36
9