Shtëpi > Kalë i vogël lojë Tetris
Kalë i vogël lojë Tetris

Mbledhur blloqe për të formuar linja e plotë dhe të bëjnë ato zhduken.
Luaj duke përdorur çelësat arrow.

Të gjitha lojrat
Kale-i-vogel-loje-tetris
Dashuri : 10
Urrej : 6
Vota : 16
9